Hier vindt u alle fotoalbums van schooljaar 2016/2017.
 
 • Burgers zoo groep 6Vandaag (vrijdag 9 juni) gingen de leerlingen van groep 6 naar Burgers Zoo in Arnhem. IPC laat ons mooie ervaringen meemaken. We hebben met korting via de JUMBO muntenaktie goedkoop gebruik kunnen maken van de entreebewijzen. Met hulp van ouders konden we daarom een bezoek brengen aan een echt regenwoud. We konden ervaren hoe klam en warm het daar zal zijn en welke dieren er zoal leven.
  Een prachtige leerzame dag voor ons allen!
 • Groei en bloei in NederlandDe IPC unit voor de groepen 5 en 6 gaat over het regenwoud. Hoe is de flora en fauna daar?
  Om het iets dichter bij huis te houden, laten we de kinderen graag zien hoe alles groeit en bloeit bij ons in Wijhe.
  Een rondleiding bij van Vilsteren gaf duidelijkheid over groei van vruchten.
 • Make a wish voor één van de leerlingen.Vanmorgen vlak nadat alle leerlingen in de lokalen zaten, werd één van de leerlingen uit groep 4 verrast.
  Er kwam een filmploeg op school, er reed een limousinebus voor de school,  papa, mama en broers kwamen in de klas, kortom een dag om nooit te vergeten ging van start.
  Dankzij "make a wish" kan de wens van deze leerling in vervulling gaan. Trainster te zijn van hulphonden, voor één dag!
  Nadat er een mooi boek met wensen van haar klasgenoten werd gegeven, mochten alle leerlingen van haar klas, haar uitzwaaien.
  Morgen zullen we vast horen hoe geweldig de dag was!
 • boeken en speelgoedmarktVanmiddag hebben heel veel leerlingen van onze school zich ingezet om geld op te halen. Er zijn haren ingevlochten, nagels gelakt, boeken verkocht, heel veel speelgoed verkocht en nog heel veel meer gedaan om geld in te zamelen voor spierfonds (sma de wereld uit!).
  Er is ruim 500 euro opgehaald door onze leerlingen! Toppers!!!
 • Natuurpad 3/4/5
Pagina 1 / 7
Volgende pagina >>>>